Graveon timmert actief aan de weg.

Als mede-oprichter van Graveon en als ere-lid bezocht ik woensdag  de Algemene Ledenvergadering van Graveon in de Brouwketel. Het was een uiterst positieve bijeenkomst met een vijftal zaken die er voor mij  uit sprongen.

 1. De kolom Industrie en dienstverlening heeft na het behalen van het Keurmerk Veilig Ondernemen onderzoek gedaan naar de bereidheid om met elkaar samen te werken. Een meerderheid wil een Bedrijven Terrein Vereniging. Graveon wil graag verder investeren in deze kolom.

 2. De kolom Zorg heeft een bijeenkomst met 50 zorgondernemers gehad. Als eerste resultaat komen er twee zorgcafe’s. Men wil een digitaal Graafs Zorgplatform oprichten. Men wil samen meer aandacht aan preventieve geneeskunde doen.

 3. De tandem Graveon / Centrum Management krijgt steeds meer vorm. Enkele steekwoorden geven het doel van de samenwerking weer: Overzichtelijk – Toegankelijk – Verbindend – Rendabel.

 4. Het platform Toerisme werkt goed. In samenwerking met de Gemeente, Historisch/Cultureel Grave en CMG wordt gewerkt aan een meer professioneler benadering van Grave als toeristische stad.

 5.  

  Marion sprak lovende woorden aan het adres van Peter en zijn vrouw. Hij kreeg een kist vol Graafse specialiteiten. Zoals een Hema worst en Graafse Moed.
  Later volgen meer foto’s. Eerst bij Christan langs gaan om foto’s van iPhone op website te krijgen!

  De voorzitter a.i. , voor drie jaar, Peter van Kuppeveld kan na drie jaar met een tevreden gevoel de voorzittershamer overgeven aan zijn opvolger de heer H.Broens. Tevens werd het bestuur uitgebreid met de heer  R. de Waal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: