Gelezen op de LPG website.

Waarom niet in Grave?

Deze vraag stond in rode letters boven dit artikel. In mijn archief vond ik het antwoord! 

MaashorstgemeentLanderd blijft flink aan de weg timmeren op toeristisch gebied. Met de opening van zes openbare camperplaatsen in Reek, Schaijk en Zeeland rolt de gemeente de rode loper uit voor ‘vrije camperaars’.
“De nieuwe openbare camperplaatsen voorzien in een behoefte onder de groeiende groep camperaars”, licht wethouder Ben Maathuis toe tijdens de opening van de camperplaats achter sporthal De Hekel in Zeeland. “Landerd beschikt over een groot aantal campings en recreatieterreinen die in veel gevallen ook plaatsen voor campers aanbieden, maar er is een forse groep camperbezitters die liever niet óp een campingterrein, maar juist in de openbare ruimte of ‘voor de slagboom’ willen staan.”
Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: