Vestingvisie Grave is on-line.

Vestingvisie Grave

West 8 levert op

Het uit Rotterdam afkomstige, stedenbouwkundig bureau West 8, werkt in opdracht van de gemeente Grave aan een (toekomst)visie op de vestingstad Grave. Tijdens onder andere twee ‘brede’ stadsgesprekken is bij inwoners lokale kennis en ideeën opgehaald. West 8 heeft zijn visie nu gereed.

Visiedocument

Let op! Omdat het visiedocument ruim 80 MB groot is, wordt u om technische redenen doorgeleid naar een externe website. Het visiedocument is  te downloaden via Wetransfer.

Ga naar:

http://www.grave.nl/vestingvisie-grave

Visie van West 8

Voor de goede orde. De opgeleverde visie is een visie van West 8. Daarmee is het nog geen gemeentelijke visie. Pas als de gemeenteraad de visie heeft vastgesteld kunnen we spreken van een echte, gemeentelijke visie. Pas dan zal deze gemeentelijke visie richting geven aan onder andere de toekomstige, ruimtelijke inrichting. Hoe gaat het nu verder?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: