Ontsluiting Brede School: bewoners gaan procederen!

Beste fractieleden van Keerpunt 2010,

Zoals jullie weten is er in de Van Steenhuijslaan en Jan Luijkenstraat veel reuring over de Brede School Oost. Ben heb ik hier van de week nog een mailtje over gestuurd. Maar het gaat verder. Het enige speeltuintje in onze wijk staat op de nominatie om vernietigd te worden t.b.v. asfalt. Bovendien het aangrenzende stukje groen zal hier ook plaats voor moeten maken. Dat de communicatie en beloften die gemaakt zijn door de gemeente met grove voet worden geschonden is misschien bij jullie nog niet bekend. In de bijlage vinden jullie een brief die door meerdere inwoners van de straat opgesteld is en verspreid over de betrokken straten. Men moet wederom naar de rechtbank gaan om zijn gelijk te halen. Is dit normaal bij gemeente Grave? De liefde voor de gemeente is ernstig bekoeld, men kan wel haast spreken dat door het eenzijdige gedram en het constant door de strot duwen van zijn eigen wil een zeer naar gevoel ontstaat.

Ik hoop dat jullie dit in de komende raadsvergadering goed en stevig zullen aanpakken.

Met vriendelijke groet,

Frank Stoffer; lid van Keerpunt 2010

Ontsluiting Brede School Oost
Vervolg brief buurtbewoners

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: