Kieslijst is nu definitief succesvol ingediend!

Op de Kat: 17 van onze 20 kandidaten. De enorme berg documenten is door Hennie en Joël succesvol aangeleverd. Nu campagne voeren. Veel succes allen. De voorzitter.

Arena:

Kieslijst Keerpunt 2010 is kleurrijk boeket.

Keerpunt 2010 maakte onlangs de kieslijst bekend voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart. Volgens de partij zijn de dorpen Gassel, Escharen en Velp en de wijken van Grave allemaal vertegenwoordigd door mensen met een brede achtergrond. Van ondernemer, docent, huisvrouw, gepensioneerden, vrachtautochauffeur tot werkers in het sociaal domein en een leerkracht op de basisschool. Jong en iets minder jong. Lijsttrekker is Hennie Bongers. Het geheel vormt een kleurrijk boeket.

Onder Bongers’ leiding is het partijprogramma geschreven. “Onze lijst vertegenwoordigt heel de gemeente”, zegt hij. “Ik denk dat het een goede afspiegeling is van de inwoners hier uit de gemeente. Onze mensen wonen bij u om de hoek. Zoals de heren Josemanders en Van den Broek in Gassel. Samen gaan we de komende vier jaar hard aan de slag voor u.”

Kandidaten
Ben Litjens uit Escharen is door de vertrouwenscommissie en de leden op plaats twee gezet. Nel Schuts-Pennings zal vanwege haar gezondheid na de huidige raadsperiode kalmer aan gaan doen. Zij is lijstduwer. Op plaats drie staat Joël Hendriks. Hij is jurist, volgt al jaren de Graafse politiek en was eerder ook actief voor de VVD. Dyon Nijenhuis op plaats vier is de jongste kandidaat. Nu nog in het eindexamenjaar, straks studente politicologie.
Dyon is een van de acht vrouwen op de lijst. Maud en Lotte Parie, Elly Peters-de Klerk, Marian Gebbink-Zwartjes, Marga Degenaars-Wijers en Isabelle van Dommelen zijn de andere vrouwen. Bongers vindt het heel erg belangrijk dat er ook voldoende vrouwen actief zijn in de lokale politiek. “De mannen kunnen soms nog veel leren van de vrouwen”, stelt hij.

De kandidaten van Keerpunt 2010 zijn of waren actief binnen diverse verenigingen en willen graag hun bijdrage leveren om het verkiezingsprogramma uit te voeren. Samen met een zo groot mogelijke meerderheid van de nieuwe gemeenteraad. Verschillende kandidaten zullen ook in de raadscommissies aan het werk gaan. Keerpunt 2010 wil na de verkiezingen een gezamenlijke raadsagenda maken om op die manier als sterke raad aan de slag te gaan.

Complete lijst
1. Hennie Bongers
2. Ben Litjens
3. Joël Hendriks
4. Dyon Nijenhuis
5. Elly Peters-de Klerk
6. Marian Gebbink-Zwartjes
7. Marga Degenaars-Weijers
8. Theo Jansen
9. Jo de Wit
10. Chris Josemanders
11. Robert van Kessel
12. Isabelle van Dommelen
13. Mart van den Broek
14. Richard van Cleef
15. Rob Reinewald
16. Anton de Wit
17. Jacques Leurs
18. Maud Parie
19. Lotte Parie
20. Nel Schuts-Pennings

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: