De LPG doet niet wat het belooft!

Joeri, het huidige LPG raadslid, is geslachtofferd door de LPG. Door de “expansiedrift” van zijn stadspartij staan nu kandidaten uit de kerkdorpen boven hem op de kieslijst. Wordt het nu een battle met lijsttrekker Rick Joosten?

In het verkiezingsprogramma van de LPG staat duidelijk dat de LPG dreigt om niet zonder voorwaarden aan de uitslag van de burgerpeiling mee te werken. Met heeft het over voorwaarden waaraan moet worden voldaan voor een fusie van de drie CGM gemeenten. Over Boxmeer en Sint Anthonis geen woord in het programma. In de gemeenteraad werd steeds gezegd door o.a. Rick Joosten: “We voeren uit wat de meerderheid bij de peiling wil”

Eén gedachte over “De LPG doet niet wat het belooft!

 • 5 februari 2018 om 10:26
  Permalink

  Jacques,

  Ik las het pamflet van de lpg op je site. De LPG zegt dat Grave financieel gezond is. Waarom moest de ozb dan met 9,7% (!) omhoog?
  Groet
  Léon

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: