Goed voorbeeld van samenwerking!!

Onze plakploeg aan het werk in Grave West.

In Cuijk zijn door de voorzitters van alle politieke partijen gezamenlijk allerlei afspraken gemaakt. Zo zijn alle posters op een grote poster geplaatst en over de plaats op de gemeentelijke poster is geloot. De start van de campagne is met een debat waar alle partijen bij aanwezig waren. Er is zelfs een fors budget beschikbaar gesteld voor deze activiteiten.

In Grave heeft elke partij zelf geplakt enz. Gelukkig is er nog het Soosdebat en a.s. donderdagavond kan men naar het Gelderlanderdebat in het Stadskantoor. De Gelderlander heeft ook een kieswijzer gemaakt waarin voor Grave 23 stellingen zijn opgesteld. Via de website van de Gelderlander kun je meedoen.

 

In 2010 stonden deze borden bij het bedrijf van Ben Litjens.
Jo de Wit voerde zijn eigen campagne.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: