Bezoek aan weblog en website.

Uit het enorme foto-archief koos ik deze foto gemaakt op het terrein van onze kandidaat Ben Litjens. Ben plaatste dit bord om toenmalig burgemeester Piet Zelissen te vragen wanneer hij zijn ramen op van zijn huis komt lappen. Tijdens een veiling voor het goede doel, Kenia project, bood Ben Litjens de hoogste prijs.

De Gelderlander journalist Frank Houtappels schreef:

Jarenlang stond er een bord aan de weg, gericht aan burgemeester Piet Zelissen. Wat is dat?

Dat is eigenlijk maar een paragraafje in de hele geschiedenis, maar wel een tastbare. Bij een dienstenveiling in 2004 voor ontwikkelingswerk in Kenia (LOBADE) bood toenmalig burgemeester Piet Zelissen zijn diensten als glazenwasser aan. Litjens bleef bieden tot hij won. Toen Zelissen niet kwam (“dat doe je niet voor iemand die zich niet aan de regels houdt”), zette Litjens een bord aan de weg met de tekst “Pietje, wanneer kom je ramen lappen voor het goede doel? Afspraak is afspraak“. Het was de gemeente een doorn in het oog. Later haalde hij het bord weg.

In 2009 is ons weblog Keerpunt 2010 door mijn zonen Maarten en Koen gemaakt en “in de lucht gegaan”.  De blog pageviews geschiedenis telde door tot 1.074.860 volgers op 27 oktober 2017.

Op 28 oktober ging deze website “in de lucht” dankzij Christ@n-on-line. In 113 dagen heeft onze website 43.884 volgers gehad. Dus dagelijks bijna een gemiddelde van 400 volgers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: