Noord-Brabant: beste bestuur.

Provincie Noord-Brabant: een krachtig bestuur
De best bestuurde decentrale overheid, een mooie overwinning voor de Provincie Noord-Brabant.

Deze provincie heeft niet alleen een sterke duurzaamheidsagenda maar staat hier ook daadwerkelijk voor! Zo heeft zij recent werk gemaakt van de aanpak van intensieve landbouw ter bescherming van de bodem- en luchtkwaliteit in de provincie en trok zij geld uit voor het stimuleren van zonnepanelen in diverse gemeenten. En dat was niet eenvoudig want de belangen lopen op dit gebied sterk uiteen. Toch wordt over de provincie gezegd dat zij ‘klaar staat voor alle inwoners en gemeenten echt ondersteunt’. Niet het minste compliment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: