Nog even geduld s.v.p

Tijdens de Algemene Leden Vergadering op maandag 22 januari  werd het voorstel van de Vertrouwenscommissie overgenomen over de volgorde van de kandidaten in de “kopgroep” en in het peloton.  De stemgerechtigden uit Escharen, Gassel, Velp en Grave kunnen op hun “eigen” mensen stemmen.

Nel Schuts zoals ik haar vaak aantrof in haar boerderij in Velp op de grens met de Reek. Nel heeft een enorme dossierkennis opgebouwd. Ze heeft ook nu weer meegewerkt aan het samenstellen van het partijprogramma. Keerpunt 2010 hoopt nog lang van haar kennis gebruik te mogen maken. Tot aan de installatie van de nieuwe raad blijft Nel onze fractievoorzitter.

Mevr. Nel Schuts, op de foto boven ontvangt  ze een bloemetje van oud-burgemeester Wilma Delissen, kiest ervoor om de Rode Lantaarn te gaan dragen. Al meer dan 20 jaar is ze besmet met het politieke virus. Ze wil nu nadrukkelijk lijstduwer worden. Nel heeft ook aan het partijprogramma gewerkt dat gisteren, na soms een fel onderling debat, is aangenomen.

De ploeg voor de verkiezingen van Keerpunt 2010 staat o.l.v. Hennie Bongers. Het is een prachtig “kleurrijk boeket bloemen” geworden.

Omdat de kieslijst nog aangevuld kan worden met 2 kandidaten waarmee nog gesprekken gevoerd worden vindt u nog geen definitieve kieslijst op deze Keerpunt 2010 website. Ook op de bijbehorende plaatjes moet u nog even wachten. Ook het partijprogramma verschijnt binnenkort op onze website.

Zaterdagmorgen “beklimmen” we de Kat voor de groepsfoto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: