LPG poseert voor gesloten stadhuisdeuren!

De gesloten deuren zijn het symbool hoe de LPG naar de andere gemeenten kijkt. “We hebben jullie niet nodig”.

Lokale Partij Grave presenteert kandidatenlijst

‘Samen met u: Grave voor iedereen, voor jong en oud’

De Lokale Partij Grave presenteert voor de komende verkiezingen een lijst met kandidaten, waarin ‘alle inwoners zich kunnen herkennen’. “De LPG heeft veel moeite gedaan om voor deze lokale verkiezingen een brede vertegenwoordiging van onze inwoners op de kieslijst te zetten. Escharen, Gassel, Grave en Velp zijn allen vertegenwoordigd. Om iedere kern goed en eerlijk te kunnen vertegenwoordigen, staan de mensen uit de verschillende kernen hoog op de lijst”, laat de LPG weten.

Alle kandidaten hebben specifieke kwaliteiten. “Kwaliteiten die voor de gemeente Grave, dus voor u, belangrijk zijn. De komende periode is zeer belangrijk voor de gemeente Grave mede vanwege het herindelingsvraagstuk. Wij vinden dat we onze prachtige gemeente niet zomaar moeten verkwanselen omdat dit andere gemeenten of provincie beter uitkomt. Dit is een onomkeerbare beslissing die je maar een keer fout kan nemen! Je kunt nooit meer terug. Er zijn heringedeelde gemeenten die graag terugwillen naar zelfstandigheid, maar dit k
kan nooit meer.”

Uitdagingen
Andere belangrijke uitdagingen in de komende jaren liggen volgens de LPG op het terrein van “jongeren & ouderen, sport & leefbaarheid, woningbouw naar behoefte, onderhoud groen & wegen, werkgelegenheid en economie & toerisme. De kandidaten op onze lijst zijn deskundigen op deze terreinen.”

Kandidatenlijst
De kandidatenlijst van de LPG ziet er als volgt uit: 1. Rick Joosten (financiën, zorg & leefbaarheid), 2. Astrid Bannink (bouwen, wonen & leefomgeving), 3. Edwin van Kraaij (sport, zorg & leefbaarheid), 4. Jan Schraven (wonen, leefbaarheid & dorpswinkel Gassel), 5. Sjoerd Radstake (ondernemers, mens & wonen), 6. Joeri Nuijen (sport, evenementen & jongerenzaken), 7. Arno Heemskerk (financiën & ruimtelijke ontwikkeling), 8. Rein Keereweer (historie & cultuur), 9. Jennifer van der Reijden (zorg & ouderen), 10. Henk van de Westerlo (ruimte & wonen), 11. Ben Martini (financiën & ondernemers), 12. Anja Henisch-Hulsman (wethouder jeugdhulp & ouderenzorg, leefbaarheid, werk & inkomen, participatie), 13. Ed Engberink (onderwijs & handhaving), 14. Annie Jans-Willems (ouderen & cultuur), 15. Mathijs van Haren (jongeren), 16. Marie-José Verbeeten (cultuur & onderwijs), 17. Walter van der Valk (ondernemers & bestuur) en 18. Jan Verhaaren (‘u wel bekend’).

“Samen met u, gaan deze mensen graag de uitdaging aan om de gemeente Grave nog mooier en beter te maken voor iedereen. Onze Gemeente, zijn en doen we ‘Samen met U’!

Het programma van de LPG staat op www.lpg-grave.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: