LPG gaat er met gestrekt been in…..

“Wij vinden dat we onze prachtige gemeente niet zomaar moeten verkwanselen omdat dit de andere gemeenten of de provincie beter uitkomt.”

Webmaster: deze foto schoot ik toen PLG wist dat de partij 4 zetels en een wethouderszetel had gewonnen! Herman Wissink legde dit toen op twee telefoons vast. Wordt LPG weer de grote overwinnaar met Rick Joosten als lijsttrekker?  Omdat Anja niet in de gemeenteraad wilde staat ze nu ook in de onderste regionen van de kieslijst. Als er geen college komt met de LPG dan hoeft Anja ook niet in de raad. De kiezers van Escharen, Gassel, Grave en Velp bepalen op de verkiezingsdag de bestuurlijke toekomst van Grave. Bij een nee tegen de zelfstandigheid plaatst de LPG zich buitenspel!! En dat weten deze inwoners uit de kerkdorpen heel goed. De LPG pronkt met kandidaten uit die kerkdorpen op hun lijst terwijl de core-business altijd puur Graafse zaken geweest zijn. En dat verander je zo maar niet. Twee huidige raadsleden duikelden daardoor al op de kieslijst. Joeri Nuijen en Rein Keereweer zien we daarom niet meer terug in de gemeenteraad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: