Gemiste kans!

Toezegging nagaan kosten plaatsen camera’s in de raadszaal.

Gelet op het lage aantal luisteraars (per vergadering maximaal 10) en de hoge kosten wordt afgesproken om geen camera’s te installeren in de raadzaal.

Eén gedachte over “Gemiste kans!

 • 25 januari 2018 om 11:24
  Permalink

  Hoi Jacques,
  10 Luisteraars via de radio… 20 Luisteraars in de raadszaal…
  Politici en bestuurders die al jaren berusten in deze teloorgang van de ‘participatie’ van de burger en al lang van die nood een deugd hebben gemaakt. De politieke partijen voorop. ‘Grave Politiek’ loopt hier ook al enkele jaren tegenaan… Burgers? Linke soep! Politici en bestuurders moeten lekker kunnen neuzelen onder elkaar… Zonder van die lastige burgers. Binnenkort zal er wel weer een bestuurskrachtsonderzoek gedaan worden waaruit blijkt dat Grave nog tot in lengte van dagen zo vooruit kan en dat de burger staat te juichen aan de zijlijn.
  Ben

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: