8-1=7. Wie volgt?

Liberaal Grave’ toch niet met lijst kopte de Gelderlander vanmorgen. Het aantal partijen dat aan de verkiezingen meedoen daalt van 8 naar 7. Als TLLvC afhaakt hebben we nog 6 partijen. 

HERMAN WISSINK; de Gelderlander

De Graafse afdeling van Liberaal Land van Cuijk ziet af van deelname aan de verkiezingen van 21 maart. De partij heeft onvoldoende kandidaat-raadsleden.

,,Een enthousiaste en overtuigde groep staat klaar, maar voldoende kandidaat-raadsleden ontbreken nog. Er is meer tijd nodig om ervaring op te doen. Als we iets oppakken doen we het goed, of we doen het niet”, aldus Betsie van Beuningen uit Escharen, bestuurslid van Liberaal LVC-Grave.

Eind oktober vorig jaar werd de Graafse afdeling van de in Cuijk als afsplitsing van de VVD ontstane partij geïntroduceerd. Er zou, zo werd beloofd, een frisse wind gaan waaien door de Graafse politiek. Al snel daarna haakte Rob Slinkert af, een van de initiatiefnemers. Slinkert heeft zich inmiddels aangesloten bij VPGrave.

De Graafse partij Trots Liberaal Land van Cuijk dreigde onlangs nog met een rechtszaak tegen de naam van de nieuwe partij, die zou, zo zei voorzitter Theo Reijnen, te veel lijken op de naam van zijn partij.

Naschrift webmaster: Nu doen er nog maar twee liberale partijen mee aan de verkiezingen. De VVD en D’66. In Graafse politieke kringen wordt verwacht dat er ook een einde komt aan het politieke leven van Theo Reijnen die bekend werd na zijn “Politiek Avances” met Rita Verdonk en Hero Brinkman. Teleurgesteld door de lage plaatsing op de kieslijst van Maasland VVD / Grave legt hij zich waarschijnlijk neer bij zijn naderend afscheid. Alhoewel je weet het nooit met Theo. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: