Rob Slinkert verruilt LLVC voor VPGrave.

Rob Slinkert heeft onderdak gevonden bij VPGrave (zonder D’66)

Dit zag ik op de site van VPGrave die zich de enige progressieve partij van Grave noemt!

Enige tijd geleden schreef Rob Slinkert op Facebook:

Helaas zie ik geen reden meer om met de politieke partij Liberaal LvC – Grave (in oprichting) verder te gaan. Ook zij verzanden in een lokale korte termijn politiek terwijl juist het samen werken aan een sterke regionale samenleving voor mij essentieel is. Ik wens alle politici wijsheid in besluitvorming toe.

3 gedachten over “Rob Slinkert verruilt LLVC voor VPGrave.

 • 24 januari 2018 om 14:28
  Permalink

  Nu ben ik een groentje in de politiek maar is de CDA nu vóór één land van Cuijk of wil die partij nu een zelfstandig Grave? Een paar weken geleden was de coalitie toch tégen de herindeling en daar maakt de CDA toch ook deel van uit?

  Beantwoorden
  • 24 januari 2018 om 17:06
   Permalink

   Beste Rob het CDA wil herindelen met kernendemocratie. Alleen er is nog geen concept dat we in Grave kunnen toepassen. Er zijn wel experimenten in verschillende gemeenten. Keerpunt 2010 laat eerst de inwoners beslissen welke bestuurlijke toekomst de voorkeur heeft. LPG heeft een belang en dat is zelfstandig blijven. Het zal een hele toer worden om een coalitie te smeden met het motorblok LPG.

   Beantwoorden
 • 24 januari 2018 om 18:14
  Permalink

  Dat is nou het hele probleem met politiek. Geen duidelijk standpunt. Het zijn alleen de woordjes ‘als’ en ‘maar’ of ‘misschien’ die de boventoon voeren. En het is toch zo simpel.
  1. de burger kiest zijn vertegenwoordiger.
  2. die vertegenwoordiger, wikt, weegt en kiest. En altijd … , namens de burger.
  Wanneer een vertegenwoordiger van de burger niet weet wat er moet gebeuren, is die politicus niet voor zijn taak berekend.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: