Witte rook?

Het Twitterbericht van CDA_BenPeters om 13 uur op zondag 17 december met foto vanuit de woning van onze burgemeester had de volgende inhoud:

Einde jaars borrel raad van Grave, veel samen en veel wij! #kerstgedachte #CDA?voordetoekomstChallenge

Hopenlijk zal de raad tot aan de verkiezingen met meer respect en fatsoen met elkaar omgaan. Niet alleen de burgemeester kan corrigerend optreden maar ook andere raadsleden kunnen leden van de Graafse raad die over de scheef gaan terecht wijzen. Overigens zal een wijziging in de vergaderorde waarbij er niet meer geïnterrumpeerd mag worden in de eerste ronde de sfeer veel ten goede komen. De fractieleden van Keerpunt 2010 zullen zich allen verre houden om elkaar te beschadigen. We voeren de discussie op basis van argumenten. En dan nog dit……Veel aspirant-kandidaten voor een plaats op de kieslijst haken af vanwege de negatieve beeldvorming die de Graafse raad momenteel heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: