Praat mee vandaag over o.a.: Flat Maaszicht, bouwen in uiterwaarden en omlegging provinciale weg.

Dinsdag 19 december 2017 vindt een tweede stadsgesprek plaats over de Vestingvisie Grave.

Plaats: hal stadhuis Grave.

Inloop van 19.30 tot 21.00 uur.

U bent van harte welkom.

Op 2 november 2017 puilde de eetzaal van de voormalige Generaal De Bonskazerne uit. Meer dan tweehonderd belangstellenden woonden het eerste stadsgesprek over de Vestingvisie Grave bij. Het uit Rotterdam afkomstige West 8, het bureau dat in opdracht van de gemeente werkt aan een (toekomst)visie op de vestingstad Grave, organiseerde de avond.

De grote opkomst maakt duidelijk dat het onderwerp vestingvisie leeft. De avond was bedoeld om met elkaar in gesprek te gaan. Voor West 8 ook om ‘informatie op te halen’ en de eerste beelden als het ware te toetsen aan wat door het publiek naar voren gebracht zou worden.

Niet zonder resultaat. Maar ook bleek dat de getoonde beelden nog niet als voldoende werden ervaren. Aan het einde van de bijeenkomst werd dan ook afgesproken om het stadsgesprek een vervolg te geven.

Op dinsdagavond 19 december 2017 vindt daarom in de hal van het stadhuis een tweede stadsgesprek plaats in de vorm van een inloopavond. Deze bijeenkomst is dan ook anders van opzet. De maquette die door West 8 is gemaakt staat centraal. Aan de hand daarvan wordt de in ontwikkeling zijnde visie toegelicht. Dit kan individueel of in (kleine) groepen, zodat ook anders dan tijdens de eerste avond met elkaar over de toekomst van Grave gesproken wordt.

Vanaf 20 december 2017 tot en met 14 januari 2018 kunt u nog op twee manieren uw reactie geven:

Er komen speciale reactieformulieren waarop u uw reactie kunt geven.
Vanaf 20 december 2017 kunt u uw reactie naar een speciaal e-mailadres mailen.

Dit e-mailadres staat vanaf 20 december 2017 op de projectpagina vestingvisie Grave.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: