Jan Verhaaren verrast.

Wat is het leuk als je iemand echt kunt verrassen. Vandaag gingen wij met het bestuur van onze Harmonie op bezoek bij Jan Verhaaren. Jan is erelid en maar liefst 65 jaar verbonden aan de Harmonie. In de beginperiode als muzikant en later heeft deze grote organisator, spreker en gangmaker zijn staat van dienst bewezen met talrijke sponsoracties. Volgend jaar gaat Jan uitgebreid in op deze voor de Harmonie zo belangrijke periode in de vorm van een speciale uitgave van ons verenigingsblad ‘het Ruisende Vaandel’.

Bij het opspelden van het 65 jarig draaginsigne waren Jan’s vrouw Marian, zijn kinderen en een delegatie van ereleden aanwezig. Onder deze ereleden waren ook zijn twee broers Ben en Jo van de partij om te feliciteren en samen te poseren. Jo is begin van dit jaar geëerd met zijn 65 jarig jubileum en voor Ben is 7 januari de dag dat wij zijn 65 jarig jubileum gaan vieren tijdens en na het nieuwjaarsconcert in Catharinahof.

Samen 195 jaar trouw aan onze Harmonie. Een ongelofelijke prestatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: