Grave krijgt glasvezel. Gratis aansluiten?

Het is zover: glasvezel komt naar Grave. Dankzij de goede samenwerking met de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Mill en Sint Hubert, Grave en Sint Anthonis en de inzet van coöperatie LVCNET, gaan we vermoedelijk begin volgend jaar beginnen met de aanleg.

Zo kan Grave binnenkort gaan genieten van supersnel en betrouwbaar internet, een uitgebreid aanbod aan tv zenders in de hoogste kwaliteit (HD- en Ultra HD) en voordelig bellen!

Als je nog geen abonnement hebt afgesloten, doe dat dan vandaag nog bij één van de providers waarmee we samenwerken: TriNed, PlinQ, Netrebel of LVCNET. Je krijgt dan een gratis aansluiting en je hoeft ook niet te betalen voor activering en installatie.

Bekijk hier het aanbod van de providers:

TriNed
PlinQ
Netrebel
LVCNET

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: