Gemeenteraad aan het werk.

 Afdruk krantenfoto Vesting Naarden in Gooi- en Eemlander.

Werkbijeenkomst Historisch Grave

6 december.

BESLOTEN

Op woensdag 6 december is er een werkbijeenkomst voor raads- en commissieleden over Historisch Grave en het Regionaal Bureau voor Toerisme. De bijeenkomst wordt gehouden in de raadzaal en begint om 19.30 uur. Wethouder Joon zal de avond openen en het programma toelichten.

Het doel van deze avond is de raad informeren over – stand van zaken Historisch Grave, heden en toekomst; – het Regionaal Bureau voor Toerisme; – het ophalen van ideeën bij raadsleden met betrekking tot Historisch Grave en het Regionaal Bureau voor Toerisme. Er zullen twee presentaties worden gegeven waarin ook stellingen zijn opgenomen om aan de hand daarvan in gesprek te gaan.

Besloten Bijeenkomst

Citymarketing Grave

Op 30 november waren Raads- en commissieleden van harte welkom bij een bijeenkomst over Citymarketing in Grave. De bijeenkomst werd gehouden  in de raadzaal.

Onze lijsttrekker en raadslid Hennie Bongers bezocht als enig raadslid deze boeiende bijeenkomst waar vele bestuurders van Centrummanagement, Graveon, Graafs Museum, Toeristisch Grave en anderen aanwezig waren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: