Presentatie centrumondernemers Grave.

Dankzij het centrummanagement, gefinancierd door de binnenstad ondernemers via heffingen voor het ondernemersfonds, is de feestverlichting vernieuwd. Welkom in Grave is vervangen door Historisch Grave .

Op uitnodiging van het bestuur van Centrummanagement Grave heeft toeristisch manager Erik Jansen gisteravond (maandag) een presentatie gegeven aan ondernemers uit het centrum van Grave.

Hij heeft onder meer uitgelegd waarom het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk vier jaar geleden is opgericht, wat het RBT doet en hóe zij dat doet.

De presentatie volgde op een toelichting van wethouder Jeroen Joon op de actuele stand van zaken van het project Historisch Grave.

Zowel Jeroen Joon als Erik Jansen hebben tijdens hun presentaties benadrukt dat samenwerking en een goede afstemming noodzakelijk zijn om uiteindelijk succesvol te kunnen zijn.

Erik Jansen is ook uitgenodigd om komende vrijdag een korte presentatie te geven tijdens de vergadering van het platform MooiMaasvallei. In MooiMaasvallei hebben onder meer alle gemeenten in het Land van Cuijk en Noord-Limburg, de onderwijsorganisaties, de woningbouwcorporaties, grote zorginstellingen, de Industriële Kring en de Rabobank zitting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: