Hoogmis met Schola Sancta Elisabeth

Op de 31-e zondag door het jaar en op de zondag na Allerzielen werd in de Eucharistieviering, door pastoor R. Aarden, gezongen door het Schola Sancta Elisabeth. De nieuwe dirigent Diederik Elings stond met de Schola in het Hoogkoor aan beide zijden met de gezichten naar elkaar. Na het uitproberen van verschillende plaatsen in de kerk bevalt deze plek het beste. Misschien kan het koor nog dichter bij de parochianen komen te staan als de reliekschrijn van de heilige Elisabeth naar een andere plek verhuist dan vlak achter het altaar. Het majestueuze orgel werd bespeeld door Mark Kuijpers. Bij koffiedrinken was een ieder onder de indruk van de zang, orgelspel en preek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: