Een-miljoen euro voor drie-eenheid komt er: MaasDriehoek

Webmaster: blijft er nog geld over voor de

 kerken in Grave, Escharen en Gassel?De oppositie, VPGrave en Keerpunt 2010, wil voorkomen dat investeringen met gemeentegeld in het vastgoed terechtkomen van de commerciële vastgoedpartij, Roelofs en Haase. Het bedrijf is al eigenaar van het Rode-nonnenklooster en heeft kortgeleden, om niet, het Emmausklooster verworven. Onbesproken blijft de financiële bijdrage van de projectontwikkelaar zelf. Opmerkelijk: Het is een deal waarvooor Roelofs en Haase niets hoeft te investeren, maar wel een bijdrage ontvangt van de kapucijnen en de provincie, samen 2 miljoen. Burgemeester Roolvink doet een duidelijke toezegging aan de raad; “Ik zal jullie blijven betrekken bij het proces en wij stoppen geen geld in vastgoed.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: