Stadsgesprek over visie vestingstad Grave in voormalige eetzaal Bons kazerne.

Gezicht op de achtergevel van mijn ouderlijk huis Rogstraat 8. Op de tweede verdieping, achter het het raam in het midden, was onze jongenskamer. Beneden was de bakkerij. 

Uitnodiging: denk mee over de visie op de vestingstad Grave!
Wilt u meedenken over de vestingvisie? Dat kan! Op 2 november vindt om 19.30 uur in de Generaal Bonskazerne een breed Stadsgesprek plaats. Hier worden de doelstellingen van het project ‘Visie op de vestingstad Grave’ toegelicht. Het project is in mei gestart en 2 november wordt de tussenstand gepresenteerd. Er is voor iedereen uitgebreid gelegenheid om te reageren en met elkaar over de visie in gesprek te gaan. U bent van harte uitgenodigd en we zijn benieuwd naar uw reacties. Op basis van de reacties zal in november de definitieve versie van de visie worden opgesteld.

Op de avond is het projectteam van de gemeente, onder leiding van burgemeester Lex Roolvink, aanwezig. West 8, het bureau dat gevraagd is de visie op te stellen, verzorgt de presentatie van de visie op de Vestingstad Grave. Ook zal een aantal specialisten van binnen en buiten Grave hun licht op de vestingvisie voor Grave laten schijnen. Daarna is het tijd voor een stadsbreed debat! De avond wordt geleid door journalist en oud NOS-hoofdredacteur Nico Haasbroek.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: