Ons huis, eigendom van 1980 tot 2017, is verkocht.

Verkocht

A.s. woensdag komt er een einde aan de periode dat Jeannette, Maarten, Koen en ik hier heel fijn gewoond hebben. Maarten heeft samen met Yvette en hun kinderen Zoë en Tim zijn stek in Dordrecht gevonden. Koen heeft samen met Stephanie en hun kinderen Xavier en  Pippa zijn stek in Utrecht gevonden. Ik woon nu in Huizen samen met Sophie.


 De afgelopen periode heb ik veel herinneringen in mijn handen gehad van de Graafse tijd van 1945 tot 2017. Tientallen filmspoelen, fotoboeken, ordners enz. ga ik nu verder doorspitten. 


Via mijn weblog, twitterberichten en mijn facebookpagina kan ik regelmatig nog herinneringen met u delen. En dagelijks blijf ik u via de Keerpunt 2010 website informeren over zaken die er spelen de stad Grave , de dorpen Escharen, Gassel en Velp.


 Ook ontwikkelingen over de bestuurlijke toekomst van het Land van Cuijk worden op de voet gevolgd. Dankzij de digitale versies van De Gelderlander, de MaasDriehoek, ARENA en de Graafsche Courant kan ik u informeren. Ook gemeentelijke informatie, besluiten in commissievergaderingen en raadsbijeenkomsten volg ik op de voet. Ook kunt u dagelijks volgen waar onze fractie mee bezig is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: