De griffier bericht: Benoeming wethouder Van Diepenbeek uitgesteld. Visie op de Vesting wordt gepresenteerd.

Een van de eerdere plannen; buro Croonen
Geachte raads- en commissieleden,
Zojuist is in de agendacommissie het volgende besproken:
1.     De extra raadsvergadering om de heer Van Dieperbeek te benoemen als wethouder gaat morgen niet door. De Verklaring Omtrent Gedrag is nog niet beschikbaar. De benoeming zal plaatsvinden tijdens een extra raadsvergadering op 24 oktober a.s. om 19.00 uur.
2.     Gesproken is over de aanwezigheid van commissieleden bij de werkbijeenkomst op 3 oktober a.s. over Visie op de Vesting. Afgesproken is dat commissieleden morgenavond ook aanwezig mogen zijn. De bijeenkomst met West 8 vindt op 3 oktober om 20.00 uur plaats in de Bagijnenkerk, Bagijnenstraat 1 Grave.
Met vriendelijke groet,
Monique Vermaaten
plv. griffier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: