De Gelderlander: Nieuwe partij bij gemeenteraadsverkiezingen.

Deze foto gegoogled.

GRAVE – Bij de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar maart zal er in Grave een nieuwe partij op de lijst staan. Welke partij dat is, wil initiatiefnemer Rob Slinkert uit Escharen nog niet zeggen. Komende donderdag wordt de politieke richting en de naam van de partij bekend gemaakt. 

Binnen Graafse politieke kringen is Slinkert nog een onbekende. Om mee te kunnen doen aan de verkiezingen, moeten partijen zich voor 27 december registreren. Momenteel zitten er al zes partijen in de raad. Dat waren er zeven, maar omdat Eva Eigenhuijsen de gemeente Grave verliet, kwam eerder dit jaar haar eenmansfractie te vervallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: