Commissaris van de Koning Wim van der Donk bekeek het Land van Cuijk vanuit onze luchtballon. En wat gaat de provincie met dit dossier doen???

64 Vaarten met Land van Cuijk Ballon


De Land van Cuijk Ballon heeft in het afgelopen jaar 64 vaarten gemaakt, in binnen- en buitenland. In totaal 240 passagiers hebben genoten van prachtige vaarten. Zij hebben nu allemaal een Land van Cuijk-balloncertificaat ontvangen.
De ballon heeft in 2017 deelgenomen aan diverse evenementen en ballonfestivals, zoals het Ballonfestival in Hardenberg (8000 bezoekers), het Zotte Zomerfestival in Mill (1000 bezoekers), het Internationaal Festival in het Franse Metz (100.000 bezoekers!), het Ballonfestival in het Duitse Kevelaer (5000 bezoekers), het Ballonfestival in Gemert (7000 bezoekers),  het Ballonfestival in het Duitse Mehr (2000 bezoekers) en uiteraard het Ballonfestival in Grave (12000 bezoekers).

Bijzonder is dat de Land van Cuijk Ballon tijdens het internationale Ballonfestival in Frankrijk, waar ruim zeshonderd ballonnen meedoen, de voorpagina van de regionale krant haalde.  

Noemenswaardig is ook de vaart die Commissaris van de Koning van de provincie Noord-Brabant, Wim van der Donk, onlangs maakte. Hij kon zo met eigen ogen zien hoe mooi het Land van Cuijk er vanuit de lucht uitziet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: