Waar of niet waar 2.: Het Graafse Huishoudboekje.

Bij de inbreng van Trots tijdens de begrotingsbehandelingen 2012 schreef Theo  Reijnen dit: 

Weerstandsvermogen 

De algemene reserve en het weerstandsvermogen zullen danig worden aangetast door de bijdrage aan de grondexploitatie om de risico’s en de te korten op te vangen. Trots voorziet dat de reserves als sneeuw voor de zon zullen verdwijnen. Daarin worden wij gestaafd door de eerdere stortingen in de voorziening t.b.v. de grondexploitatie en door de lopende risico’s in de P&O-sfeer.  De begroting is weliswaar sluitend, maar de financiële toekomst blijft onverminderd zorgelijk. 
Naschrift webmaster: Nu het huidige Trots in de coalitie zit geen kritisch woord meer over de slechter wordende finantiele positie van Grave.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: