Oproep i.v.m. Vestingstedendagen.

Vestingstedendagen in Grave

Grave heeft de organisatie van de Vestingstedendagen 2018 toegewezen gekregen.
De Vestingstedendagen worden georganiseerd op zaterdag 7 en zondag 8 april 2018 en vallen samen met de derde editie van het Historisch Spektakel, waarbij het Beleg van Grave in 1674 wordt herdacht. Afgelopen voorjaar bezochten duizenden belangstellenden het Historisch Spektakel. Onder hen ook veel kinderen, die, nadat ze aan tal van spellen hadden meegedaan, tot ridder werden geslagen.
De Vestingstedendagen vinden plaats in het centrum van de stad Grave, het voormalige Visio-terrein en Bastion Bekaf.
De organisatie is nog op zoek naar bijzondere ideeën en naar deelnemers en vrijwilligers. Heeft u een idee of wilt u helpen de Vestingstedendagen tot een succes te maken, stuur dan een mail naar Jolanda Linders (cestjolier@gmail.com) of Marie-José Verbeeten (gemj@hetnet.nl).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: