G.V.V.’57 viert 60-jarig jubileum.

Foto uit mijn archief
Beste (oud)leden, ereleden, jubilarissen, sponsors en vrienden van GVV’57,
Zoals u weet bestaat onze club GVV’57 dit jaar 60 jaar. Diverse berichtgevingen over het jubileum zijn er al geweest via de website, social media, maar ook in de krant is er op een leuke manier aandacht aan gewijd.
Maar een 60-jarig jubileum is ook een reden voor een feestje. Graag vieren we dit heugelijke feit met de mensen die GVV’57 hebben gemaakt en nog maken tot wie we vandaag de dag zijn, een vereniging waar naast sportiviteit, ook gezelligheid en saamhorigheid belangrijke herkenningspunten zijn. Maar ook met anderen die onze club een hart toedragen en op diverse wijzen ons gesteund hebben en nog steunen.
In het weekend van 9 en 10 september a.s. zullen er diverse activiteiten zijn op ons sportcomplex ‘De Bikkelkamp’ in het teken van het 60-jarig jubileum. Op zaterdag richten de activiteiten zich overdag vooral op de jeugd en op zondag speelt ons 1e elftal een thuiswedstrijd voor de beker.
Graag nodigen wij u en uw partner uit voor de feestavond op 9 september in ons clubhuis Bikkelbunker II. U bent vanaf 20.30u van harte welkom. De avond zal feestelijk en muzikaal omlijst worden en u wordt voorzien van een hapje en een drankje.
Tot zaterdag
Sportieve groet,
Bestuur GVV’57

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: