Facebook reacties op “H” Day.

Opmerkingen
Geert-Jan Derks Ik kan talloze voorbeelden oplepelen van SAMENwerkingen/fusies die grote en nieuwe kansen bieden voor de mensen en organisaties die er aan meedoen. Isolationisme is voor de vooruitgang ALTIJD de dood in de pot. We moeten voor onze jeugd de voorwaarden scheppen om te kunnen leven in een moderne samenleving. En dat doen we niet door benepen te zijn, maar juist door kansen te bieden in samenwerkingsverbanden.

LeukMeer reacties weergeven

 · Beantwoorden · 

3


 · 11 uur · Bewerkt

Beheren

Henk Philips Een land van Cuyk biedt meer mogelijkheden voor een krachtige regio. Voorwaarde is wel dat we dan bestuurders met meer visie krijgen. Dat geklungel in bv Boxmeer en Sint Tunnis zijn we wel zat. Mijn ervaring is dat politieke baantjesjagers de grootste tegenstanders zijn van herindeling.

LeukMeer reacties weergeven

 · Beantwoorden · 

1


 · 10 uur · Bewerkt

Als Industriële Kring organiseerden we een avond over hoe onderwijs bedrijfsleven en overheid een gezond arbeidsmarktbeleid in de regio kunnen voeren. Belangrijke avond voor de toekomst van onze regio. Zo jammer dat juist vandaag bekend is geworden dat onze plaatselijke politici de samenwerking weer op de lange termijn schuiven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: