De Gelderlander: Vrede getekend na de Nacht van Litjens in Grave.


Eigen foto: Weer een oefening op het terrein van Ben Litjens

GRAVE – Bij de fractie Keerpunt 2010 in Grave is de vrede weer getekend. Dat was nodig na de Nacht van Litjens. Vorige week woensdag stemde het raadslid Ben Litjens tijdens de speciale raadsvergadering over herindeling als enige van zijn partij tegen het voorstel dat zou leiden tot de fusie van de vijf gemeenten in het Land van Cuijk.

Lees ook

We hebben het geschonden vertrouwen in elkaar hersteld.

Jacques Leurs, voorzitter Keerpunt 2010
De stemming over het voorstel van het college van burgemeester en wethouders deed denken aan de Nacht van Wiegel. In de nacht van 18 op 19 mei 1999 hield VVD’er Hans Wiegel met zijn tegenstem in de Eerste Kamer de komst van een correctief referendum tegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: