De Gelderlander: genomineerd.

Graafs schildersbedrijf in race vakprijs dankzij Cuijks gebouw

GRAVE – Derks Schilders in Grave is in de race voor de Nationale Schildersvakprijs 2017. Met de schilderbeurt van het Cuijkse bedrijf Kepser Pro-metaal strijdt het bedrijf tegen onder meer de schilders die de vuurtoren van Ameland en een kasteel in Breukelen onder handen namen. 

Waar de vuurtoren en het kasteel oude stijl zijn hersteld, onderging metaalbedrijf Kepser Pro-metaal een metamorfose. communicatiebureau Di-visie in Cuijk werd ingeschakeld om voor een andere uitstraling te zorgen. ,,Meer op deze tijd gericht’’, zegt Erik van de Ven van Di-visie. ,,Het gaat om meer dan een verfbeurt, de hele huisstijl wordt aangepast.’’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: