De Arena: er is een opvolger voor Daandels.

Pieter van Dieperbeek nieuwe CDA-wethouder in Grave

27-9-2017 om 14:28 Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE – Pieter van Dieperbeek is de nieuwe wethouder in Grave. Hij is de opvolger van Eric Daandels, die naar de gemeente Waalwijk vertrekt. “Na goede afstemming met onze coalitiepartners is ervoor gekozen om de opengevallen wethouderspost binnen het college van B & W tot aan de nieuwe bestuursperiode tijdelijk in te vullen”, laat het CDA Grave weten.

“De coalitie acht het van groot belang dat de lopende en toekomstige zaken binnen de RO- en economische zaken-portefeuille qua bestuurlijk handelen goed geborgd blijven. Juist ook gedurende de laatste maanden van de huidige bestuursperiode”, stelt het CDA. “Wij menen met Pieter van Dieperbeek een ter zake kundige en ervaren bestuurder aan te kunnen trekken met ruime kennis van zaken.”
Van Dieperbeek (63) is woonachtig in Veghel en heeft daar gedurende lange tijd voor het CDA zitting gehad in het college van B & W. Hij is bekend met de regio Land van Cuijk en beschikt over een ruim netwerk binnen deze regio. “Wij zijn er als CDA van overtuigd dat met zijn aantreden de continuïteit van de portefeuille van vertrekkend wethouder Daandels en de bestuurlijke continuïteit van de gemeente Grave gedurende de komende maanden uitstekend geborgd kan worden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: