BOEI schrijft:

Fotoarchief: militairen tijdens de Vierdaagse

Generaal De Bonskazerne, Generaal de Bonsweg 1, Grave

In 1938 werd de generaal De Bonskazerne gebouwd voor huisvesting en opleiding van infanteristen en tijdens de Tweede Wereldoorlog werd deze dankbaar door de Duitsers in gebruik genomen. BOEi werkt sinds 2012 aan de herbestemming van het 20.000 vierkante meter grote rijksmonument.

Vanaf januari is de kazerne beschikbaar voor overnachtingen met een capaciteit van zo’n 500 bedden. De filmzaal is in ere hersteld en voormalige legeringsgebouwen zijn als oefenruimte beschikbaar voor bijvoorbeeld politie en brandweer. De kazerne wordt regelmatig gebruikt voor grootschalige evenementen en bedrijfsuitjes. BNN en AVRO-TROS maken hier in 2017 opnamen voor verschillende tv-programma’s.

Open op zaterdag 9 september van 10.00 tot 17.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: