Openbare werkbijeenkomst gemeenteraden Land van Cuijk. Vanaf 2004 wordt er al gesproken over een Krachtig Bestuur voor Boxmeer, Cuijk Grave, Mill en Sint Anthonis!!

Uit mijn archiefstukken
Uitnodiging werkbijeenkomst raden Land van Cuijk woensdag 3

0 augustus

De gemeenteraden van het Land van Cuijk organiseren op woensdag 30 augustus a.s. van 19.30 uur tot 22.00 uur in de Schouwburg (Grotestraat 62, 5431 DL Cuijk) een werkbijeenkomst. De bijeenkomst is openbaar, belangstellenden zijn van harte welkom! Het programma ziet er als volgt uit:
  • 19.30 uur: Opening door burgemeester Wim Hillenaar
  • 19.30 – 22.00 uur: Verkenning Land van Cuijk
In opdracht van de raden wordt een verkenning uitgevoerd naar de voor het Land van Cuijk best passende duurzame vorm van verregaande samenwerking.
Het conceptrapport ‘Een ongekende bestemming?’ van Berenschot en het advies van procesbegeleider Peter van der Velden zijn op 21 juli jl. aangeboden aan de raden. Op 30 augustus 2017 worden het rapport en het advies nader toegelicht en gaan de raadsleden met elkaar in gesprek over rapport en advies.
Op 20 september 2017 behandelen de afzonderlijke raden het definitieve eindrapport en het advies. De raden nemen dan een beslissing over de bestuurlijke toekomst van het Land van Cuijk.
  • 22.00 uur: Sluiting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: