De oplossing voor Historisch Grave. Zo’n glazen brug naar het Historisch Visioterrein.

Slanke glazen brug ontsluit kasteel Ruurlo

Kasteel Ruurlo en de nieuwe brug. Foto http://heeswijk.nl/
Kasteel Ruurlo en het omliggende park werd gerestaureerd en heringericht door kunstverzamelaar Hans Melchers. Het werd in juni geopend als de tweede locatie van Museum MORE. Het idee is om hier vooral werken van de tot de verbeelding sprekende schilder Carel Willink te exposeren.
Omdat de oude houten brug over de slotgracht aan vervanging toe was, kreeg het kasteel een nieuwe, erg moderne brug. De nieuwe glazen toegangsbrug naar Museum MORE in Kasteel Ruurlo is een ontwerp van Hans van Heeswijk architecten. De constructie werd helemaal in glas en rvs uitgevoerd. Samen met architect Cor Bouwstra en couturier Ronald Kolk combineerde van Heeswijk vijf eeuwen oude bouwgeschiedenis met moderne architectuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: