De MaasDriehoek: Winnaars ballonvaart Gravebekend gemaakt.

Links Jeroen van der Eerden (Centrum Management Grave), rechts Mirjam Noor (organisatie ballonnenfestival Grave).

Links Jeroen van der Eerden (Centrum Management Grave), rechts Mirjam Noor (organisatie ballonnenfestival Grave). 

GRAVE | Sabine Fuchten, Familie Verstege en Geert Leysen hebben een gratis ballonvaart gewonnen. Zij deden mee aan een gratis loterij ingezet door enkele winkeliers in Grave. Op dinsdag 1 augustus was de officiële trekking door voorzitter Jeroen van der Eerden van het Centrum Management Grave. De drie winnaars gaan op vrijdag 11 augustus de lucht in tijdens het ballonnenfestival aan de Maas in Grave. Het is de achtste editie van het ballonnenfestival dat op 11 en 12 augustus plaatsvindt. De ballonnen komen na de vaart terug voor de ‘Glow in the dark’ show, op muziek worden ze verlicht. Op zaterdagavond is er vuurwerk.

 reageer als eerste

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: