Gelukkig hebben we BOA Yvonne van Kempen nog!

Update: 

1. Dit bericht is al 685 keer bekeken.


2. Keerpunt 2010 gemeenteraadslid Ben Litjens 

deelt vanavond complimenten uit!

3. Op Facebook worden suggesties genoemd voor een definitieve camperplaats. Nu het Stadspark Bekaf er nog steeds niet is het plan van Hans Bos maar uitvoeren.4. Een foto van oud-Gravenaar Tini Geurden.
Tiny Geurden geniet, met zijn reisvrienden, in het restaurant van Catharinahof van het optreden van Goei Volluk
    

Gezien vanuit de hotelkamer van Catharinahof
vlak voordat de zon onderging.

Tiny/Martin Geurden, oud Gravenaar, vertelde dat zijn prima initiatief om een camperclub naar Grave te halen om samen Het Smartlappenfestival te bezoeken bijna in het honderd liep omdat een externe BOA de campers sommeerde het parkeerterrein te verlaten omdat het verboden was op die plek te overnachten. 
Gelukkig trad Yvonne kordaat op en “belde met de burgemeester” .
Lex Roolvink gaf toestemming om te blijven. Op zondagmorgen trof ik diverse camperbezitters in Catharinahof aan bij het ontbijt. Tijdens het optreden van Goei Volluk uit Cuijk deed Tiny/Martin Geurden zijn relaas.2 gedachten over “Gelukkig hebben we BOA Yvonne van Kempen nog!

 • 5 juli 2017 om 19:31
  Permalink

  trots op onze vertegenwoordiger van càmpersolo's en -solexxen Martin Geurden. we kwamen speciaal vanuit het hele land naar het smartlappenfestival in Grave en genoten van de gastvrijheid van burgemeester Lex Roolvink, het eten in het restaurant van Catharinahof, de weer eens gezellige gesprekken met lotgenoten, de muziek, de winkeltjes en de sfeer in het centrum waar Martin ons rond leidde en het prachtige weer. jullie mogen ook wel trots zijn op zo'n trouwe vertegenwoordiger van Grave.

  Beantwoorden
 • 3 april 2018 om 15:02
  Permalink

  Achterlijke BOA deze van Kempen. Volgens mij heeft ze geen echt leven.
  Hier heeft ze zich voor ‘ingezet’ maar voor de rest is ze alleen bezig om burgers te pesten.
  Schandalig en een schande voor Cuijk en zijn burgers.
  Van mij mag ze opflikkeren, vieze snol!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: