Uitgebreide zoekfunctie op homepage werkt weer optimaal.

Dit is de meest bezochte foto uit mijn archief.


Wethouder Jacques van Geest stapt op uit het college van burgemeester Wilma  Delissen en wethouders Harry Opsteegh en Hans Bos.

,

Na diverse digitale aanpassingen kunt u dit weblog weer eenvoudig doorzoeken.
Met een zoekwoord kunt u het contentmanagementsysteem met de vanaf 2008 6358 gepubliceerde berichten doorzoeken. Ook de vele foto’s kunt u zo terugvinden. Na het intypen van ladderwagen, brandweervoertuig en bezuinigen vond ik het onderstaande artikel uit 2013. Binnen niet al te lange tijd wordt het magische bezoekersaantal van 1.000.000 weblogbezoekers overschreden. Dit zal een feestelijk tintje krijgen net zoals bij de 500.000 weblogbezoeker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: