Graveon en Centrummanagement willen een Ondernemersfonds voor heel Grave.

Jaarvergadering van Graveon in de Brouwketel
Onze voorzitter Peter van Kuppeveld schetst de toekomstplannen.

Uit de verantwoording van de voorzitter:
De afgelopen periode is veel nagedacht over de continuïteit van een verenigd ondernemend Grave. Samen met bestuursleden van zowel Graveon als CMG zijn er verschillende brainstormsessie geweest. De eerste grove lijnen zijn gedeeld met de ondernemers in Grave. Bij alle acties van Graveon heeft het besef, dat verandering noodzakelijk is, meegespeeld.

Industrie en dienstverlening
Na het behalen van het KVO is de conclusie getrokken dat de industriegebieden van Grave het meeste rendement kunnen halen uit een ondernemersfonds.

Toekomst
De voorzitter zei dat Graveon op vele borden speelt. Hierdoor kan zij voor de ondernemers positieve invloed uitoefenen bij bestuurders en beslissende partijen. Om dit robuust te maken voor de toekomst moeten we kijken naar een vorm van een ondernemersfonds. Hierdoor komen er niet alleen meer middelen binnen, waardoor de bijdrage per ondernemer lager zullen worden, ook zijn alle ondernemers dan vertegenwoordigd. We zullen u uitdagen om met ons mee te denken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: