De MaasDriehoek schrijft: Erfgoedfair in Bonskazerne.

Erfgoedfair: zaterdag 20 mei bij de Generaal de Bonskazerne in Velp.

Erfgoedfair: zaterdag 20 mei bij de Generaal de Bonskazerne in Velp. 

Lezers De Maas Driehoek met korting naar Erfgoedfair

vr 12 mei 2017, 16:33    56 keer gelezen   Kunst en cultuur

VELP | Op zaterdag 20 mei vindt bij de Generaal de Bonskazerne in Velp de zevende editie van de Erfgoedfair plaats. De rijksmonumentale kazerne is die dag de evenementenlocatie voor vraag en aanbod rondom historisch wonen. Ruim 40 organisaties tonen hun producten en diensten, van traditioneel vakmanschap en oude materialen tot interieurs.

De Erfgoedfair vormt een interessant dagje uit voor eigenaren en liefhebbers van jaren ’30 woningen, landhuizen, oude industriecomplexen, kerken en ander (monumentaal) erfgoed. Naast de informatiemarkt zijn er lezingen en workshops en vormt het terrein het decor voor aan militair erfgoed gerelateerde programmaonderdelen.
Entree met korting
In de online voorverkoop tot en met 19 mei kost een toegangskaart 9,50 euro. Lezers van deze krant betalen slechts 6,50 euro als zij kaarten bestellen en de kortingscode EFTAL17 gebruiken. Bezoekers tot en met 17 jaar hebben gratis toegang. Aan de kassa betalen bezoekers 12,50 euro voor de entree. Info en tickets via www.erfgoedfair.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: