Arena schrijft: Zorgresidentie Velp wordt Zorgresidentie Mariendaal.

Samen Aangenaam Ouder Worden neemt Zorgresidentie Velp over

23-5-2017 om 17:30 Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

VELP – Het managementteam van Samen Aangenaam Ouder Worden (SAOW) kondigt vandaag aan dat het de exploitatie van de Zorgresidentie Groep in Velp en Smakt per heden overneemt.

De Zorgresidentie Groep levert sinds 2013 wonen met zorg en geriatrische revalidatie op de locaties Velp en Smakt. SAOW groeit door deze overname naar twaalf locaties in Nederland. Het voltallige personeel blijft in dienst en voor de bewoners verandert er verder weinig. De grootste verandering is dat beide locaties een nieuwe naam krijgen en dat de directie wisselt binnen de exploitatie.

Zorgresidentie Velp wordt Residentie Mariëndaal
De locatie van Zorgresidentie in Velp, dat gevestigd is in een monumentaal kloosterpand, draagt van oorsprong de naam Mariëndaal. Deze naam wordt in ere hersteld. Vanaf 1 juni 2017 wordt de locatie omgedoopt naar Residentie Mariëndaal. Deze locatie wordt onder vlag van Ontzorgd Wonen Nederland ondergebracht binnen de organisatie. Dit is een van de woon-zorgformules die SAOW heeft opgezet. Naast wonen met zorg blijft revalideren in deze residentie mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: