Nieuwe toekomst Maaszicht flat. De Gelderlander.

‘Je kan er iets moois van maken’

,,Wij zijn een transformer. Waarom zou je iets slopen als een gebouw technisch nog in goede staat is. Dat geldt ook voor de voormalige bejaardenflat in Grave. Natuurlijk is de flat nu aartslelijk. Maar je hebt er een prachtig uitzicht. Je kan de toren afpellen, tot alleen het kale karkas er nog staat. Dan kan je er iets moois van maken, een nieuw jasje geven. Je kan het optisch zo maken dat het lijkt op drie smalle torens. Door de toren te laten staan, kan je kosten besparen en de appartementen bereikbaar maken voor sociale huur. In Grave zijn niet veel woningen met een prijs lager dan 710 euro.”
Arno van Tilburg van Stam en De Koning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: