Fusiekoorts stijgt in Grave.

Het Trefpunt
1. De voorzitters van Estria, GVV’57 en SCV’58 hebben een intentieovereenkomst getekend waarin ze zich uitspreken om op korte termijn gezamenlijk te starten met de totstandkoming van een fusieplan. Dit fusieplan zal de opmaat zijn naar een definitieve fusie naar een voetbalvereniging. Het is niet aannemelijk dat een fusie eerder dan seizoen 2020 een feit zal zijn.
2. De besturen van Graveon en het Centrummanagement werken ook aan een plan om tot een innige samenwerking te komen. In Catharinahof is hier onlangs met diverse ondernemers uit heel Grave over gesproken.
3. Diverse onderzoeken lopen er in het Land van Cuijk om te peilen hoe de bestuurlijke toekomst van Cuijk, Grave, Mill, Boxmeer en Sint Anthonis er uit moet zien. In september moeten de afzonderlijke gemeenteraden knopen door hakken. Keerpunt 2010 wil al jaren dat onze burgers meer betrokken worden bij de besluitvorming. Regelmatige pogingen om bijvoorbeeld via een referendum deze toekomstvraag aan de burgers voor te leggen werden getorpedeerd. Donderdagavond kunt U weer meepraten in Het Trefpunt in Velp over hoe verder met Grave. In Cuijk en Boxmeer zijn al twee van dergelijke bijeenkomsten geweest waarbij het aantal bezoekers tegenviel. De MaasDriehoek schreef over de mening van de aanwezigen als voetnoot voor het definitieve rapport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: