Bus komt zo!

Beste Jacques,
Je schrijft dat in de limousine 4 chauffeurs van VVD, LPG, CDA en Trots tegelijk aan het stuur draaien. Heb je een rijbewijs, dan weet je dat er uiteindelijk gedonder komt van met 4 man tegelijk te ‘draaien’ toch? Die passagiers achterin, zijn machteloos en ‘rade’-loos, evenals het clubje in de caravan. In de sleurbak achter de limousine zitten trouwens allemaal VVD-ersdie landelijk vast wat zetels verloren.
Intussen heb ik gehoord dat er een BUS onderweg is naar Grave; Zo’n hele grote, waar professionals aan het motorblok sleutelen en met een echte chauffeur! Iedere Gravenaar mag gratis meerijden en er wordt gestemd over de beste bushalte. Verwachte aankomst Grave; 2018! Bestel je vrijkaartje vast! Hester Kruizinga – lid Keerpunt2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: