Opmerkelijk bericht over kanshebber beste bestuurder van Nederland. Voorzitter Commissie Toekomstgericht Lokaal Bestuur.

Afbeelding
Commissaris van de koning Wim van de Donk, Provincie Noord-Brabant
Recent schreef het Eindhovens Dagblad dat Van de Donk het als zijn taak ziet zoveel mogelijk contacten aan te boren ‘in het belang van Brabant’ en dat zijn agenda altijd vol zit. Afgelopen jaar hield hij zich als voorzitter van de Commissie Toekomstgericht lokaal bestuur bezig met de vraag of de inrichting van ons bestuurlijke systeem effectief genoeg is. Van de Donk wordt beschreven als betrokken, verbindend en deskundig. Het feit dat hij moeilijke dossiers, zoals de georganiseerde criminaliteit in Noord-Brabant en de opvang van asielzoekers, niet schuwt en proactief oppakt, levert hem veel waardering o

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: