Liveblog “Gat van Grave” 76. Facebookreactie op column Laagwaterstaat Freddy Klooté.

Jacques Hermie Goed kritisch verslag. Hoe is het mogelijk dat er voor dergelijke calamiteiten geen draaiboeken klaar liggen?? Als die er waren geweest was het ook niet zo makkelijk gebeurd. Als men zoals bij de offshore olie en gas industrie (ook door schade en schande wijs geworden), een Safety Case had moeten maken, waarbij de potentiele gevaren en maatregelen tegenover elkaar worden gezet, dan had er voor dit gevaar zeker een eenvoudige en relatief goedkope veiligheid maatregel gestaan. Het wordt tijd dat er meer kritische vragen worden gesteld aan de verantwoordelijken. Het doet me denken aan :,, Ze dronken een glas, maakten een plas en lieten de zaak zoals hij was”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: