Liveblog “Gat van Grave” 72. Informatieavond verplaatst naar theaterzaal van Catharinahof.

Informatieavond ‘Het water stijgt weer’ verplaatst naar Catharinahof

GRAVE | Rijkswaterstaat heeft besloten de informatieavond ‘Het water stijgt weer’ te verplaatsen naar Catharinahof te Grave. Uit de reacties valt af te leiden dat de belangstelling groot is en het stadhuis van Grave is dan wellicht te klein.

De informatieavond wordt nu gehouden in de theaterzaal van het Catharinahof te Grave, Koninginnedijk 252 te Grave. Het aanvangstijdstip is 19.30 uur maar zal waarschijnlijk iets later zijn zodat bezoekers die bij het stadhuis arriveren nog de gelegenheid hebben om naar het iets verderop gelegen Catharinahof te komen.

Parkeeradvies voor bezoekers van buiten de gemeente: achter Catharinahof op de hoek Handelstraat/Industriestraat, ligt een groot parkeerterrein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: